Hensen & Partners Communicatieadviezen
Hensen & Partners Communicatie Advies - tekst - training
 

Schrijftrainingen op maat

Ben je op zoek naar een training of workshop om de schrijfvaardigheid binnen je organisatie te verbeteren? Kies dan voor een schrijftraining op maat. Bijvoorbeeld:

  • Doelgerichte brieven en e-mails
  • Schrijven voor internet of intranet
  • Commercieel en creatief schrijven
  • Rapporten schrijven die gelezen worden
  • D's en dt's en ander taalgedoe
  • 'Zeg het maar gewoon'

Omdat elke organisatie anders is, is ook de inhoud van de training steeds anders. Vraag een offerte aan.

 

Reacties van cursisten

"Mij is het meest bijgebleven het ongelooflijke enthousiasme waarmee je over je vak vertelde. Dit enthousiasme zorgt er mede voor dat je wordt aangestoken en meegesleept waardoor je de te leren stof gemakkelijker opneemt en vooral... onthoudt."

"Jouw kennis van zaken staat buiten kijf. Ook de wijze waarop je de confrontatie aangaat, sprak mij erg aan. Ik probeer mij meer bewust te zijn van de ontvanger. Ook probeer ik meer korte en actieve zinnen te maken. Het waren twee leerzame dagen waarbij het ook nog eens gezellig was."

"Ik let nu meer op een pakkend begin van een publicatie (wie, wat, waar, waarom, wanneer, hoe). Ook let ik er nóg meer op de tekst simpel te houden en alle onnodige bijvoeglijke naamwoorden e.d. te schrappen."

"Ik ben werkzaam als zelfstandig business consultant bij pensioenverzekeraars en- fondsen en wilde handvatten krijgen voor een goede opzet van mijn rapporten. Ondertussen heb ik in verschillende opdrachten verschillende soorten rapporten moeten schrijven. Graag wilde ik je laten weten dat de cursus me erg veel heeft geholpen. Ik merk dat mijn rapporten erg worden gewaardeerd én dat het effect is toegenomen."

"Graag wil ik je bedanken voor alle colleges die ik de afgelopen maanden op de vrijdag (NIMA Communicatie A) met veel plezier bij je heb gevolgd. Je weet een goede balans te brengen in theorie en praktijk en ik heb er zeker veel van opgestoken."

 

Partners

Hensen & Partners verzorgt tal van trainingen en opleidingen bij ICM.