Hensen & Partners Communicatieadviezen
Hensen & Partners Communicatie Advies - tekst - training
 

Schrijven vanuit de behoefte van de lezer

Iets wat ingewikkeld is, eenvoudig opschrijven. Dat is onze kracht. Elke tekst bekijken we door de bril van de lezer. Maar we beginnen bij jouw eigen organisatie: wat wil je bereiken? Daar sluiten we de boodschap en de toonzetting op aan.

Zo toveren we elke 'ambtelijke woordenbrij' om in begrijpelijke, klantvriendelijke stukken. Zakelijke teksten maken we persoonlijker. Websites zijn niet langer een raam naar buiten, maar een entree naar binnen.

 

Soorten teksten

Wij schrijven vrijwel alle soorten van teksten die in een zakelijke omgeving passen: folders en brochures, websites, jaarverslagen, digitale nieuwsbrieven, huisorganen en personeelsbladen, (standaard) brieven, direct mails enzovoorts.

 

In de krant

Wil je free-publicity voor je bedrijf of organisatie? Een goed persbericht is niet meer genoeg...

 

Uw personeelsblad van A tot Z

Wil je een nieuw personeelsblad gaan uitgeven? Of heeft je huidige personeelsblad een opfrisbeurt nodig? Wij kunnen je daarbij op weg helpen. Bijvoorbeeld door je eigen medewerkers hierin op te leiden en te coachen. Maar we kunnen ook de gehele productie voor je verzorgen. Het eerste nummer, de interviews en reportages, de fotografie, tot de vormgeving en verzending toe.

 

Partners

Voor de vormgeving en productie van uw drukwerk, onderhouden wij contacten met tekstschrijvers, fotografen, grafisch vormgevers en drukkerijen.

 

Voorbeelden werkzaamheden

  • Personeelsblad Thebejpg
  • Jaarbericht 2012 Maasduinenjpg
  • Brochurelijn Avansjpg